tisdag 12 maj 2009

Vad vill du läsa här på bloggen?

Jessica och jag skriver så här långt om det som drar i oss och vill ut på papper, vad gäller vårt intresse för raw food. Det vi själva upplever, funderar på, undrar över, upptäcker och som kallar på vår uppmärksamhet.

Bloggande är som en sandlåda, där vi kan kasta sand och klafsa hur vi än känner för det. Vi kan bygga sandslott, sköldpaddor, fjärilar eller vilken figur som helst som faller oss in. Det finns oanande möjligheter att forma. Men någonstans behöver vi också begränsa oss för att hålla fokus på ämnet och landa på några delområden, så att du som läsare känner igen dig när du besöker bloggen.

Därför undrar vi kort och gott: Vad vill du läsa om? Vad skulle vara värt för dig att återkomma till? Om du skulle rekommendera bloggen till någon annan, vad skulle den behöva innehålla för att vara värt besväret?

Vi vill ha dina åsikter. Släng ut dem i kommentarerna och peppa oss!

Henrik & Jessica

4 kommentarer:

 1. Jag tycker att det är kul att läsa om era erfarenheter. Hur det går att gå från allätare till raw food. Vilka hinder som dyker upp, hur man tacklar dem osv. Sen är det också kul att få lite recept och annat. Över lag...livet som en raw food vegan!! :) Tack för en trevlig blogg btw, jag skulle dock bli ännu gladare om det inte var så glest mellan inläggen. :)

  SvaraRadera
 2. Tack Anonym!

  Kul att höra att du gillar bloggen. Vi har faktiskt känt lite dåligt samvete för att vi inte postar inlägg så ofta. Vi ska definitivt jobba på att skriva oftare.

  Hur ofta vill du läsa ett nytt inlägg? Är det varje dag, varannan dag eller vad är lagom?

  /Henrik

  SvaraRadera
 3. Hihi...sånt ska du inte fråga mig!! :) Jag läser gärna varje dag, men jag förstår ju att det inte är så lätt att sitta och skriva varje dag heller (ni har ju annat att göra än att sitta vid datorn hela dagarna). Men varann kanske vore lagom. :)

  SvaraRadera
 4. Ja Henriksson, egentligen skall en blogg uppdateras varje dag för att vara riktigt intressant eller så bestämmer man sig för t.ex. var tredje dag och basunerar ut detta. Då vet vi som är intresserade av att läsa vad ni förmedlar till oss andra att det inte är någon idé att gå in mer än var tredje dag. Det funkar också!

  SvaraRadera