fredag 22 maj 2009

Kan man bota diabetes med Raw Food?

Apropå diskussionen om diabetes som pågått under kommentarerna till inlägget "Pajen från himmelriket...", kommer har en filmtrailer om hur 6 personer förändrat sitt liv med diabetes med hjälp av 30 dagar på enbart Raw Food.Läs mer på Rawfor30days.com

2 kommentarer:

 1. Och då kan man ju fråga sig: Hur kommer det sig att INGEN inom den svenska sjukvården nämner detta?? Eller över lag ingen inom den västerländska sjukvården gör det?? Varför är man inte lite mer öppensinnad?? Jag som då just nu har graviditetsdiab och riskerar att ha den kvar efter min gravidietet (har ju blivit av med den de andra 2 ggn, men inte ngn garanti att jag blir av med den igen) jag är extra nyfiken på detta och extra angelägen, önskar att det fanns mer info om hur man går till väga...har sökt på nätet men inte funnit mkt. Denna video har jag sett innan och den ger ju en viss inblick men inte så mkt info. Tack för att ni tog upp det iaf. :)

  SvaraRadera
 2. Ja, du, den lilla cynikern i mig ploppade plötsligt upp och frågade om det kan bero på att läkemedelsindustrin inte skulle tjäna ett jota på att vi lär oss att äta bättre... Sen somnade han om och lät optimisten ta över:

  Försök att fokusera på att det kommer gå över, ställ in alla tankar, all din kraft på att tänka på dig själv som en frisk och lycklig trebarnsmor. Skapa dig din bästa framtid i ditt sinne. Lev dig in i det. Känn hur det känns. Låt inte rädslan för vad som kan hända dra dig i dit du inte vill. Försök, och försök igen med all din fantasi och tankekraft. Det har större kraft än vi anar!

  Även om det är svårt ibland, så är varje tanke i rätt riktning faktiskt ett stort steg i rätt riktning. Ändra en dålig tanke till en litet, litet bättre tanke, bara i så små steg att du faktiskt kan tro på det. Det går inte att få från att vara jätterädd till att vara störtlycklig genom att "bara byta tanke", man behöver byta till en lite, lite bättre, som man kan tro på. Och sedan lite, lite bättre, och sen en lite, lite bättre... Nyckeln är att hitta något som känns rätt, som du kan tro på i stunden.

  Hoppas att du blir inspirerad, och inte provocerad av detta. Jag har fått mycket coaching på detta sätt att jobba med sig själv och vet precis hur kraftfullt det faktiskt kan vara när man tar det steg för steg, och skruvar sina tankar och känslor runt något ett litet snäpp i taget mot där man vill vara.

  Om detta verkar intressant för dig, säg till, så kan du få tips om mer inspiration från andra håll.

  //Jessica

  SvaraRadera